Cíl je cesta a cesta je cíl ...

Výroba "inženýrské" pistole

28.07.2016 18:59

Tato pistole se sestavuje podle různých levelů. Je vhodná nejen pro profesi Engineera, ale i Adventurera a Doctora. Přidává zdraví i "nano". První úroveň inženýrské pistole je od level 1 - 39. Druhá úroveň je od levelu 40 - 99. Obě si popíšeme. Některé komponenty koupíte v Tradeskill shopu, jiné musíte získat jako kořist z robotic monster. Já chodím získávat komponenty z robotic monster do Newland Desertu. Půjdete jižně od Whom-pahu k zelenému jezírku s bossem 30 (cestou minete modré jezírko s brontosauřím bossem s levelem 30). Pokud nemáte k levelu 30 a zároveň "fixerské" uzdravování težko zvládnete monstra zabít bez pomoci jiného hráče. Až dojdete k zelenému jezírku, naleznete v jeho blízkosti robotic monstra Buzzsaw Tech-scavanger. Spolupracují, zejména když napadnete jejich vůdce - bosse. Musíte z nich získat "kroužek" Robotic Self-Preservation System (pro pistol do levelu 39) a Technoscavanger Brain (pro pistol do levelu 99).

Co k výrobě potřebujete: vlevo nahoře (viz obrázek) je šroubovák (Screwdriver). Koupíte jej v obchodě Tradeskill, kde je terminál shop Engineering. Vedle něj je na obrázku Jensen Personal Ore Extractor. Ten koupíte ve stejném obchodě, kde se nalézá terminál shop Smithing. Vpravo nahoře je Robotic Self-Preservation System (kroužek s „anténkou“). Ten padá jako kořist z Robotic Monster (mám jich více nasbíráno, kdyby někdo potřeboval). Pod šroubovákem je Notum Chip (může být i Notum Fragment). Ty můžete získat ještě v Arete Landing ze zabitých zvířecích nebo robotích bossů. Nepadají vždycky, ale pokud skolíte více bossů, máte velkou šanci, že Notum Chip nebo Notum Fragment naleznete. Důležitá poznámka: Jensen Personal Ore Extractor by měl mít přibližně stejný level jako Notum Chip/Fragment (uvádí se nejméně 90% levelu Notum Chip/Fragment). Poznámka: Pravděpodobně lze pistoli (level 1-39) vyrobit ještě v úvodní lokaci Arete, pokud tam lze koupit Jensen Personal Ore Extractor.

  1. Až budete mít všechny čtyři komponenty pohromadě, vezmete do myši Screwdriver a najedete na Jensen Personal Ore Extractor, stisknete „shift“ (modré oko) a kliknete druhým tlačítkem myši. Nebo si otevřete tradeskill okno (shift + T) a vytvoříte výsledný produkt zde. Musíte mít ale potřebnou výši skillů Mechanical Engineering a Electrical Engineering. Vznikne Modified Jensen Ore Extractor.

  2. Vezmete do myši Robotic Self-Preservation System a najedete na Modified Jensen Ore Extractor, stisknete „shift“ a kliknete druhým tlačítkem myši. Vznikne Unstable Preservation System.

  3. Nyní vezmete do myši Unstable Preservation System a najedete na Notum Chip (nebo Notum Fragment), stisknete „shift“ a kliknete druhým tlačítkem myši. Vznikne Stable Preservation System.

  4. Nyní vezmete do myši Stable Preservation System a najedete na Solar-Powered Pistol, kterou jste si koupili na ostrově, stisknete „shift“ (modré oko) a kliknete druhým tlačítkem myši. Vznikne výsledný produkt Solar-Powered Tinker Pistol. Tu si budete (postupně) „upgradeovat“ kliknutím druhým tlačítkem myši. Výše levelu této vyrobené pistole závisí na výši dovednosti Pistol a Weapon Smithing. Pistole s levelem 39 musí být "znovuvytvořena", aby mohla být dále upgradeována.

  5. Popíšeme si výrobu pistole pro level 40 - 99: Budete potřebovat Technoscavanger Brain. Když jsem šel naposledy na Buzzsaw Tech-scavangers do Newland Desert (u zeleného jezírka), trvalo mi hodinu, než z nich vypadl Technoscavanger Brain (nedá se předat, je Nodrop na rozdíl od Robotic Self-Preservation system). Už jsem to chtěl vzdát, ale chce to trpělivost. Monstra se rodí celkem často. Technoscavanger Brain je zařízení velmi podobné Hacked Technical Library, které jste získali na misi v Arete Landing. Dále budete potřebovat šroubovák a Bio Analyzing Computer. Ten koupíte v Tradeskill u terminálu Engineering.
  6. Nejdříve vezmete do myši šroubovák a přes "shift" ho spojíte se zařízením Technoscavanger Brain. Vznikne Technoscavanger Mechanics Library. Toto nové zařízení spojíte s Bio Analyzing Computer. Měly by mít přibližně stejný level, aby se to povedlo (uvádí se nejméně 90% levelu Bio Analyzing Computer). Vznikne nové zařízení Mechanical Analyzer.
  7. Nyní vezmete do myši pistol a opět přes "shift" spojíte s Mechanical Analyzer. Tato akce vyžaduje skill Mechanical Engineering (můj Mechanical Analyzer měl level 23 a vyžadovalo to 140 Mechanical Engineering). Vznikne výsledná pistole Solar-Powered Mender Pistol. Ta vám vydrží upgradeováním až do levelu 99.
  8. Popíšeme si výrobu pistole pro level 100 – 139. Hlavní věc, kterou musíte sehnat, je kořist z R-2000 Vermit Disposal Unit. Tato „mechanická koule“ má level 100 a je to „boss“. Leží v kraji Greater Tir na poz. 740, 1835. 
  9. U tohoto kamene se "koule" rodí, nachází se v oblosti nad Tirem (Tir je v pravém dolním rohu).
  10.  
  11. Tento boss dává poškození kolem 600 a kritická rána je hodně přes tisíc. Zaběhl jsem tam s Fixerem level 190 a dost mi dal boss zabrat. Dobré je, že kořist z něj pro výrobu pistole (Disposal Unit Electrical Toolset) není Nodrop. Společně s tímto zařízením na výrobu pistole měl boss „rybičku“ – věc, která přidává 22 sense (nasazuje se na Hud2, také není Nodrop). Když jsem šel na bosse v odpoledních hodinách, byla tam na něj menší fronta. Nejlépe je tam zajít v dopoledních hodinách ve všední den, kdy je většina hráčů ve škole nebo v práci. Nyní k výrobě, pokud už máte kořist u sebe:
  12. V běžném obchodě (ne v Trade) u terminálu Tech koupíte Advanced Hacker Tool level 100 (koupil jsem level 107) a také Electrical Engineering Tutoring Device level 100. Vezmete do myši Advanced Hacker Tool a spojíte s Electrical Engineering Tutoring Device. Výsledný produkt je Hacked Electrical Engineering Tutoring Device. Vyžadovalo to 350 BerakingEntry. Tuto výrobní „akci“ můžete svěřit jiné postavě, která má potřebnou schopnost. Další výrobu už ale musí provést postava, která chce používat vylepšenou pistoli. Výsledný produkt je totiž Nodrop a nedá se předat.
  13. Nyní vezmete do myši Hacked Electrical Engineering Tutoring Device a spojíte z kořistí z bosse Disposal Unit Electrical Toolset. Výsledný produkt je Modified Electrical Toolset a je Nodrop. Vyžaduje to 350 Electrical Engineering a 250 Nano Programming (na Electrical Engineering má buff Trader, Nano Programming jsem si zvedl pomocí implantátu).
  14. Nyní vezmete do myši vaši pistoli (Solar-Powered Mender Pistol) a spojíte s Modified Electrical Toolset. Získáte Solar-Powered Mechanic pistol, kterou lze „zvedat“ až do levelu 139.
  15. Popíšeme si výrobu pistole pro level 140 – 179

    Nejprve je třeba získat věc s názvem Notum Threaded Zodiacal Blanket. Lze ji získat z monster Medusas. Velké množství je jich v Deep Artery Valley ve východní „poušti“ nebo v Eastern Fouls Plains na severozápadě (Medusa Territory). Nejdříve jsem se v marketu podíval, za kolik tu věc hráči prodávají. V položce Search zadáte Notum Threaded Zodiacal Blanket, vpravo pak zadáte General. Cena Zodiacal Blanketu se pohybovala mezi 8 milióny 500 tisíc do 10 miliónů. To se mi zdálo hodně. Zaběhl jsem si tedy do Deep Artery Valley a zde jsem něco přes hodinu zabíjel medúzy nejrůznějšího druhu. Potřebnou věc jsem ale nezískal. K večeru jsem ještě jednou zašel do marketu a podíval se na ceny. Někdo zde prodával Zodiacal Blanket za 5 miliónů. To se mi zdála rozumná cena, a tak jsem si věc koupil.

    Nyní jsem si koupil u terminálu Tech v běžném obchodě Advanced Hacker Tool (koupil jsem level 124 za 10 000). Poté jsem v Trade koupil u terminálu Engineering 2 kusy Field Quantum Physics All-Purpose Tool (koupil jsem level 99, jeden stál přes sto tisíc).

    1. Vezmete do myši Advanced Hacker Tool a přes shift dáte na Field Quantum Physics All-Purpose Tool. Vznikne Hacked Field Quantum Physics Tool level 99. Operace vyžadovala 346 BreakingEntry. Tuto operaci vám může provést někdo jiný, ale další výrobu už musí provést postava, která chce používat pistol, protože výsledný produkt je Nodrop.

    2. Vezmete do myši (druhý) Field Quantum Physics All-Purpose Tool a přes shift dáte na Hacked Field Qunatum Physics Tool. Vznikne Unstable Space Reduction Chamber level 99 (Nodrop). Operace vyžadovala 247 Field Quantum Physics a 346 Electrical Engineering.

    3. Vezmete Unstable Space Reduction Chamber a dáte na Notum Threaded Zodiacal Blanket. Operace vyžadovala 350 Field Quantum Physics a 490 Mechanical Engineering. Vznikne Notum Threaded Backpack level 140.

    4. Vezmete Solar-Powered Mechanic Pistol (level 139) a dáte na Notum Threaded Backpack. Operace vyžaduje 350 Field Qunatum Physics a 350 Nanoprogramming. Vznikne Solar-Powered Machinist Pistol (level 140).

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode