Cíl je cesta a cesta je cíl ...

Quest na profesní nanokrystal v Rubi-Ka (Corporal Ashley Winstead)

12.09.2022 18:01

Desátník Ashley je v Holes in the Wall na pozici 371; 750. Holes in the Wall sousedí s Borealisem a Stret West Bank. Quest se doporučuje od levelu 120, poslední část questu byste ani nedostali zadanou, pokud máte pod level 120. K desátníkovi Ashley Winstead se nejrychleji dostanete úzkým průchodem z Borealis, můžete také použít Whom-Pah do Stret West Bank z Borealisu a odtud půjdete na západ, až přejdete do oblasti Holes in the Wall.

V dialogovém okně s Ashley Winstead: "Is something going on?", poté: "Sounds serious ... anything I can do to help?" Pak zatrhnete: "All right, I´ll help out ..." - a dostanete zadané 3 mise. Máte zabít 10 Nanobot Hackers, 10 Crypto Crackers a 10 Black Hats. Jejich lokalizace nebude na mapě. Mise nemají časové omezení a nezáleží na jejich pořadí, koho začnete likvidovat. Musíte do Varmint Woods, kde se nacházejí tábory s těmito monstry.

Whom-Pah do Varmint Woods vede z Wailing Wastes, Tiru a z Wine, což jsou všechno clan území, takže omni to budou mít obtížnější. Nejbezpečnější je cesta z Broken Shores a Wine, nejméně bezpečná je z Old Athen a Wailing Wastes. Tábory jsou na velké mapě označené bílou tečkou a nápisem camp bílým písmem. Monstra mají level 80-90, nejnebezpečnější jsou Crypto Crackers. Tábor na pozici 1078; 1881 plně uspokojil mé požadavky. Než jsem zabil všechna přítomná monstra, zplodila se nová, takže jsem měl vždy co zabíjet.

Ujistěte se, že jste mise splnili - měli byste mít 3x návrat k Cpl. Winstead v okně Missions. Po návratu v dialogovém okně s Ashley: "I take it you know I hit ..." - a dostanete xp a credits za splněné mise. Pokračujete v hovoru: "Now what?" - a dostanete novou misi, jejíž lokalizace bude na velké mapě. Mise nemá časové omezení. Musíte do oblasti Avalon. Vede tam grid z 2. poschodí s názvem Camelot (vyžaduje 450 comp. liter.). Jako první začnete likvidovat Anun Slicer - po zemi poskakující ptáky. Mají level 105-134. Jsou mezi nimi i Lesser Anun Tearer - ty se nepočítají. Jakmile zabijete posledního - desátého Anun Slicer, objeví se vám v inventáři Anun Beaks a dostanete zadanou novou misi, jejíž lokalizace bude opět na mapě.

Tentokrát zlikvidujete 10 Nanomutant. Na rozdíl od předcházejícího monstra nenapadají, pokud máte vysoký level. Mají level 105-130. Jakmile zabijete 10 Nanomutant, objeví se vám v inventáři Nanomutant Claws a dostanete zadanou novou misi, jejíž lokalizace bude opět na velké mapě. Tentokrát zlikvidujete 10 Sandcrawler. Mají level 103-134. Po zabití desátého Sandcrawler se objeví ve vašem inventáři Sandcrawler Hides. Zároveň dostanete novou misi návrat k desátníkovi Winstead. V dialogovém okně s ním: "I dealt with the critters." - a předáte mu 3 věci (Beaks, Claws a Hides). Pokračujete v hovoru: "Got anything else ..." - a dostanete novou misi, časově neomezenou. Budete muset zabít 7 Cyborg Nanobiologists, 7 Cyborg Constructors a 7 Cyborg Aggressors. Nakonec vás čeká boss Cyborg Techwrecker. Všechna monstra se nacházejív Milky Way v Cyborg Valley - poz. 4339; 861 (přibližně). Je to velmi hezké místo k podvečerní procházce a rozjímání - pokud máte nad level 200 :-)

Monstra budete muset zabíjet v pořadí podle zadání mise. Jsou dost rozházená či promíchaná blízko sebe, Nanobiologists jsou hlavně u ústí potoka, kde se vlévá do jezera. Cyborgové mají level 152-174. Po zabití posledního Cyborg Aggressor se objeví ve vašem inventáři Cyborg Dogtags, mějte tedy volné místo v inventáři. Já jsem zabíjením cyborgů nasbíral balíček Miy armor. Boss Techwrecker je na pozici 4208; 779. Má level 175. Nejlepší způsob jeho napadení je ze skály nad ním. Použijte vznášedlo (například Yalmahu) a pak seskočte ze skály rovnou k němu. Je to lepší, než si k němu klestit cestu zabíjením cyborgů. Není snadné bosse zabít, postupně vám totiž vyháže kouzla (buffy) z vašeho NCU.

Nejdříve vyháže kouzla od jiných hráčů či postav, pak začne vyhazovat vaše vlastní kouzla. Se svou soldierkou (viz obr.) jsem napoprvé neuspěl, protože jsem si nevšiml, že mi boss brzy vyhodil z NCU buff - štít MK 10, který jsem na sebe zakouzlil v průběhu souboje, takže jsem zapomněl nahodit náhradní štít, který "tlumí" poškození. Zdraví mé vojačky šlo rychle dolů a už jsem nezabránil její smrti :-) Boss totiž vyhazuje i ta kouzla, která na sebe hodíte během souboje. Lištu AGG-DEF je třeba mít na 100 procent v defenzívě. Sice vám bude trvat delší dobu, než ho zabijete, ale vydržíte s ním bojovat mnohem delší dobu. Výhodu mají profese s pety. Pet s levelem 200 bosse spolehlivě zabije.

Po zabití bosse se objeví ve vašem inventáři Cyborg Techwrecker Dogtags a mise se změní na návrat k Cpl. Winstead. V dialogovém okně s ním: "There´s a few less cyborgs ..." - a předáte mu 2 Dogtags od Cyborgů. Obdržíte nanokrystal pro svou profesi, xp a credits.

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode